Langholmen Expressen.

Langholmen Expressen er en Viknes 1030 K3. Den ble levert fabrikkny til oss i uke 25 2006.

Dette er båten for deg som ønsker en fisketur ut på fjorden eller ut mot havgapet, eller om du bare ønsker en kveld ut på fjorden for å slappe av med gode venner eller forretningspartnere. Hva med å legge neste ide dugnad til en tur på sjøen med innslag av diverse aktiviteter som fiskekonkurranse og lignende mellom dagens arbeidsøkter.

Båten er sertifisert for maks 12 personer inkludert fører og mannskap. Vi har fartsområde 3 i passasjer sertifikatet, noe som gir oss anledning til å ta fiske turer ut til for eksempel Marsteinen fyr. Den har skjenkebevilling på øl og vin, på forhåndsbestilling vil vi kunne servere diverse kald og evt. varm mat.

Om bord har vi 220V strøm, musikkanlegg, samt muligheter for DVD visninger.

Vi har noe fiskeutstyr om bord, men du er hjertelig velkommen til å ta med eget utstyr.

Vi legger stor vekt på sikkerhet, og er underlagt Sjøfartsdirektoratets sikkerhetsregler. Alle passasjerer er forsikret i Gard personforsikring.

Skulle dette være av intresse, er det bare å ta kontakt med oss, så kan vi komme med forslag til et spennende opplegg.

Fra 1/1.2011 ble det en endring i regelverket til Sjøfartsdirektoratet, der sertifikat for begrenset passasjerbefordring gikk ut, og ble erstattet med ny forskrift om sikkerhetsstyringssystem, som kun skal sendes inn til Sjøfartsdirektoratet på begjæring.

Salongen

Styreposisjon

Copyright 

 2011 Langholmen Expressen / Design: Møgster